faq

 

 

Mai jos vom incerca sa raspundem la cele mai frecvente intrebari adresate de clientii nostri:

De ce cand utilizez tigara electronica simt un disconfort in zona gatului?

Pentru a rezolva acesta problema avem 2 alternative:

  • In prima faza vom incerca diminuarea cantitatii de nicotina, exista posibiitatea ca lichidul utilizat sa contina nicotina peste cantitatea care o aveau tigarile traditionale fumate de client ( pentru a evita acest disconfort va rugam sa intrebati colaboratorii nostri care este cantitatea de nicotina recomandata pentru Dvs. in raport cu tigarile traditionale pe care le fumati).
  • Exista si posibilitatea ca Dvs. sa aveti o sensibiliate la polietilen glicol o substanta continuta de lichidul pentru tigarile electronice si atunci recomandarea noastra este utilizati lichid NiCOTEN pe baza de glicerina vegetala.

–  pe scurt: diminuare cantitate nicotina SAU utilizare lichid pe baza de glicerina vegetala

Cat lichid voi consuma intr-o luna ?

Pentru un fumator de un pachet de tigari traditionale/zi consumul de lichid lunar va fi de aproximativ 4 sticlute.

Cate rezerve pentru tigara electronica NiCOTEN Smart voi utiliza pe luna ?

Rezervele pentru tigara electronica NiCOTEN Smart sunt comercializate individual, noi estimam ca un fumator de un pachet de tigari traditionale/zi va utiliza 4 pana la 6 rezervoare (durata medie de viata a unei rezerve este de cca 6 zile pentru un fumator de un pachet de tigari traditionale/zi).

Cate rezerve pentru tigara electronica NiCOTEN EVO voi utiliza intr-o luna ?

Rezervele pentru tigara elctronica NiCOTEN EVO/Eco pack EVO se vand la bucata noi estimam ca o rezerva intr-o luna este suficienta pentru un fumator de un pachet de tigari traditionale/zi (rezerva se va inlocui atunci cand incepe sa curga).

Cate atomizoare pentru tigara electronica NiCOTEN EVO voi utiliza intr-o luna ?

Atomizoarele pentru tigara electronica NiCOTEN EVO/Eco pack EVO sunt 5 bucati intr-un set, se vand si la bucata. Noi estimam ca un fumator de 1 pachet de tigari traditionale/zi va utiliza 1 pana la 2 seturi de atomizoare pe luna.

Care ar fi costurile mele pentru o luna daca utilizez tigara electronica NiCOTEN ?

Oricare dintre dispozitivele NiCOTEN achizitionate costurile Dvs. lunare vor fi de 30% din costurile care le aveti cu tigarile traditionale. De exemplu daca fumati un pachet pe zi de tigari traditionale cheltuiti lunar 450 de lei ( si nu am calculat pachetele „disparute” la nunti, botezuri, evenimente..) prin utilizarea tigarii electronice NiCOTEN (oricare dintre modelele noastre) costurile Dvs. lunare nu vor depasii 140 de lei.

Care este perioada de timp in care acmulatorii se descarca ?

  • Pentru tigara electronica NiCOTEN Smart un acumulator se descarca in 6 – 8 ore daca avem un fumator de 1 pachet de tigari traditionale/zi ( cei doi din kit sunt suficienti pentru a acoperii intreaga zi )
  • Pentru tigara electronica NiCOTEN EVO un acumulator se descarca in 12 ore daca avem un fumator de 1 pachet de tigari traditionale/zi

Cand schimb atomizorul (Kit NiCOTEN EVO )/ rezervorul ( Kit NiCOTEN Smart ) ?

Atomizorul/rezervorul se schimba atunci cand simtim in momentul inhalarii un gust de ars.

Fac apa la plamani daca utilizez tigara electronica NiCOTEN ?

Cu siguranta daca afara sunt 5 grade, alerg in pantaloni scurti si tricou 10 km, si la final imi potolesc setea cu 1 litru de apa rece ! 🙂

Am auzit ca sunt mai toxice decat tigarile traditionale, asa este ?

Chiar daca pana la acest moment nu avem un istoric de multi zeci de ani de utilizare ale acestor dispozitive va pot spune ca produsele NiCOTEN in urma testelor facute NU contin nici un „element”(substante cancerigene sau pericole  dpdv electric) care sa puna in pericol sanatatea ! Tigarile traditionale contin, este demonstrat, multe mii de substante cancerigene.

 

 

 

https://youtu.be/2taaf9AxiCY

https://youtu.be/IG67TZWoYH4