Garantie

Cea mai mare garantie din Romania !

Garantia calitatii produselor NiCOTEN se datoreaza procesului de testare a fiecarui produs inainte de livrare. Acest lucru garanteaza ca produsele vor functiona in momentul in care le primesti si le utilizezi prima oara.

Cu toate acestea, exista posibilitatea ca unele componente sa aiba probleme in timpul utilizarii ulterioare. Nimeni nu iti poate garanta ca totul va functiona perfect, insa tocmai acesta este motivul pentru care noi iti oferim o garantie de defecte de 3 ani de zile (36 de luni) de la data cumpararii produsului. In acest timp iti schimbam GRATUIT piesele defecte (baterii, incarcatoare de priza, incarcatoare USB sau incarcatoare auto).

Insa noi, echipa NiCOTEN, nu vrem sa fii multumit(a) de produsele noastre. NU! noi vrem sa fii foarte multumit(a), extrem de multumit(a), atat de multumit(a) incat sa le recomanzi si rudelor, prietenilor si chiar oamenilor pe care nu ii cunosti sa foloseasca NiCOTEN! Asa ca nu ne-am multumit sa iti oferim GARANTIA de 36 de luni, iti oferim si posibilitatea de a primi banii inapoi daca nu esti atat de multumit(a) incat sa ne recomanzi si altora.

Da, ai citit bine: cu NiCOTEN ai GARANTIA RETURNARII BANILOR! Afla mai multe  AICI

Te-am convins? Daca da, nu iti ramane decat sa ne dai un telefon pentru a comanda. In fond, ce ai de pierdut cat timp beneficiezi de posibilitatea de a primi banii inapoi?

!!! Daca clientul ne solicita servisarea unor produse in perioada de garantie/post garantie costurile cu transportul vor fi suportate de client, in cazul in care se constata ca produsul este defect aceste costuri trec in sarcina companiei nostre (daca produsul este in garantie), daca insa produsul este functional costurile tur-retur revin clientului. Pentru service produsele se vor trimite DOAR prin curierat rapid, INAINTE de trimiterea acestora clientul va trebui sa ia legatura cu personalul nostru pentru a i se indica ce societate de curierat sa foloseasca. NU se vor ridica produse/platii costuri de curierat DACA clientul nu ne-a informat prealabil prin: email, telefon SAU daca a folosit alte servicii de curierat in afara celor propuse de personalul nostru.

Certificat de garantie – va insoti fiecare produs livrat.

Daca insa mai ai intrebari sau indoieli cu privire la produsele NiCOTEN, iti recomandam:-

Cu NiCOTEN ai mai multa sanatate, mai multa distractie. Incearca si tu si nu vei regreta !

*termeni si conditii