Livrare

 

 

Livrare produse NiCOTEN

 

 

Livrare in tarile europene !

Livrarea se face in 72 de ore de la incasarea contravalorii produselor, iar costurile de curierat vor fi calculate in functie de tara de destinatie si de greutatea coletului. Dupa lansarea comenzilor externe colegii nostrii vor lua legatura cu Dvs. pentru a va indica costurile de transport si pentru a identifica modalitatile de plata ale produselor.

Livrarea comenzilor se face de catre Fan Courier, la adresa mentionata de dumneavoastra.

Costul livrarii este calculat automat cand adaugati produsele in cos.

Costul transportului este 45 lei, pentru comenzi mai mici de 250 lei, prin Fan Courier. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei costul livrarii este *GRATUIT ! Termenul mediu de livrare este de 48 ore. Comenzile primite pana in ora 10:00 vor pleca catre destinatar in aceeasi zi.

CONSUMATORUL ARE DREPTUL SA NOTIFICE IN SCRIS COMERCIANTULUI CA RENUNTA LA CUMPARARE, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, IN TERMEN DE 10 ZILE LUCRATOARE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI SAU IN CAZUL PRESTARILOR DE SERVICII, DE LA INCHEIEREA CONTRACTULUI.

Conditii returnare produse:

Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta aveti dreptul sa ne anuntati in scris la adresa de e-mail nicotenromania@yahoo.com ca renuntati la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului/comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in starea in care acestea au fost expediate, sa aibe toate accesoriile si cutiile originale, sa nu prezinte urme de uzura sau defecte in caz contrar fiind obligati sa percepem contravaloarea operatiunilor necesare pentru aducerea produsului la starea initiala.

Din momentul receptiei returului, conform metodei stabilite de comun acord va vom rambursa valoarea produselor in maxim 30 zile.

Conditii de acceptare retur produs(e):

– produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.- produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului- produs nefunctional in primele 24 ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

– renuntarea la cumparare

Atentie !

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe www.nicoten.ro si cele detinute sau achizitionate de la alti comercianti, precum si erorile cumparatorilor in alegerea sau identificarea produselor corespunzatoare codurilor modelelor pe www.nicoten.ro, nu fac obiectul responsabilitatii NICOTEN A.G. SRL.

 

*Suportam costurile de transport catre orice sediu Fan curier din tara, in zonele unde nu exista acoperire (exista multi km externi pana la adresa clientului), clientul va fi nevoit sa plateasca transportul pana la adresa mentionata !