ATENTIE: Urmeaza informatii care se adreseaza doar oamenilor seriosi! Cei interesati de “tzepe”, “shmekerii” sau alte asemenea activitati sunt rugati sa paraseasca aceasta pagina acum. Multumim.

Daca nu esti multumit de produsele noastre, daca nu iti place senzatia sau daca nu te poti acomoda cu tigara electronica NiCOTEN, iti dam banii inapoi! Serios!

Indiferent de motivul invocat, daca timp de 90 de zile de la data cumpararii esti nemultumit de produs, il primim inapoi si iti dam si banii inapoi!

O sa intrebi imadiat asa cum ne-au intrebat si altii: daca imi dati banii inapoi, care mai e afacerea? Hai sa ne lamurim.

In primul rand, oricat de mult ne-am dori, nu putem sa iti dam TOTI banii inapoi. Exista niste costuri independente de noi pe care nu le putem rambursa. Acestea sunt:

  • taxele de transport/curierat de la noi la tine si inapoi (cand ne trimiti produsele inapoi)
  • taxele si comisioanele bancare, platite la incasarea respectiv transferul banilor
  • pretul rezervelor sau a sticlutelor de lichid desigilate

In afara de aceste cheltuieli externe, iti vom percepe o taxa de uzura de 1 leu pe zi pentru cele doua baterii, pentru incarcator si pentru cutie. Nu 1 leu pentru fiecare in parte, ci pentru toate la un loc 1 leu pe zi.

Deci, daca te hotarasti sa ne returnezi produsul dupa 89 de zile, vei primi banii inapoi, mai putin cei 89 de lei pentru uzura. Dar daca testezi produsul o saptamana intreaga si nu iti place, taxa va fi de doar 7 lei! Adica nu vrem sa ne iei de fraieri, sa folosesti tigara electronica NiCOTEN 3 luni si apoi sa spui “parca totusi nu imi place ceva la ea, nu stiu ce, dar luati-o inapoi”. Hai, recunoaste ca deja te gandeai sa faci asa :-)

Concluzia: daca vrei sa testezi tigara electronica NiCOTEN, poti. Daca nu iti place si vrei sa o trimiti inapoi, poti. Daca vrei sa iti iei banii inapoi, poti. Trebuie doar sa fii serios si te asiguram ca vei fi multumit de tigara sau iti vei primi banii inapoi.