Conditii de utilizare ale site-ului www.nicoten.ro

 Art. 1. Folosirea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.nicoten.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

S.C. NICOTEN A.G. S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.nicoten.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

 

termeni si conditii

Art. 2. Comunicarile electronice, telefonice.

a) Prin accesarea site-ului www.nicoten.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la S.C. NICOTEN A.G. S.R.L.

Art. 3. Securitatea si Confidentialitatea.

a) Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor oferite de S.C. NICOTEN A.G. S.R.L.

b) S.C. NICOTEN A.G. S.R.L. garanteaza securitatea sistemelor sale informatice, in acest sens, datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii nu vor intra in posesia unor terte parti si nu vor fi abuziv folosite.

Consultati in fisierul atasat politica noastra cu privire la GDRP

GDPR – ACT ADITIONAL PROTECTIA DATELOR

sau da click AICI

c) Securitatea datelor personale

Ne obligam sa respectam termenii si conditiile prevazute in Politica de confidentialitate privind datele personale ale utilizatorilor acestui site. Autentificarea ca membru pe acest site implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Politica de confidentialitate

Datele pe care le colectam de la utilizatorii site-ului sunt folosite in scopul emiterii facturii fiscale, livrarii produselor, pentru a trimite confirmarea comenzii sau pentru comunicari de noutati utilizatorilor care au optat pentru a le primi.

Ne obligam sa nu facem publice si sa nu instrainam datele personale ale clientilor nostri.

S.C. NICOTEN A.G. S.R.L., proprietar al  www.nicoten.ro , este operator de date cu caracter personal, in conformitate cu Legea 677/2001, inregistrata conform notificarii 0019556 din 04/10/2013 a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Art. 4. Declinarea responsabilitatii.

a) S.C. NICOTEN A.G. S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru:

1. Pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.nicoten.ro;

2. Problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme;

3. Nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma S.C. NICOTEN A.G. S.R.L. sunt folosite pe sisteme care nu corespund ca performante cu specificatiile tehnice ale produselor respective;

4. Descrierea produselor (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului www.nicoten.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site.

5. in cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma S.C. NICOTEN A.G. S.R.L.are dreptul sa anuleze livrarea produsului respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc, S.C. NICOTEN A.G. S.R.L. nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor.

6. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor, se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Art. 5. Litigiile

a) Conflictele aparute intre utilizatorii site-ului www.nicoten.ro si S.C. NICOTEN A.G. S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

b) in cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Art. 6.  Drepturile de autor.

a) Continutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date) este proprietatea S.C. NICOTEN A.G. S.R.L. si este protejat, conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

b) Folosirea fara acordul S.C. NICOTEN A.G. S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Atentie:

Produsele noastre contin nicotina DILUATA. Nicotina PURA este o substanta otravitoare conform legislatiei europene, care poate cauza probleme daca este consumata in mod incorect. Nici unul din produsele noastre nu sunt recomandate : persoanelor sub 18 ani, persoanelor intolerabile la nicotina, femeilor insarcinate.