Ne-am angajat sa minimizam impactului nostru asupra mediului, dorim sa aderam la reglementarile privind deseurile de echipamente electrice și electronice ( DEEE ) cu intreaga gama de produse NiCOTEN . Intr-adevar , avem o responsabilitate ca distribuitor de tigari electronice in a adera la aceste regulamente si avem un rol foarte important in diminua cantitatea de produse electrice trimise la gropile de gunoi.

Daca achizitionati o tigara electronica NiCOTEN de la noi , aveti dreptul sa returnati catre noi orice tigara electronica folosita si noi vom pune dispozitivul in siguranta si ne vom asigura ca nu ajunge la groapa de gunoi.

Tigara electronica folosita NiCOTEN poate fi trimisa la noi, cheltuielile de transport fiind supoortate de expeditor. Pentru a vizualiza adresa de livrare apasati aici.

 

reciclare

Regulament deseuri echipamente electrice si electronice (DEEE )

Deseurile de echipamente electrice si electronice pot contine substante periculoase care daca nu sunt tratate în mod corespunzator , ar putea duce la deteriorarea mediului si sanatatii umane . Directiva EU DEEE a fost data pentru a imbunatati gestionarea si valorificarea DEEE . Aceasta stabileste obiective de reciclare si valorificare a DEEE si obliga producatorii si comerciantii cu amanuntul sa ajute la colectarea de DEEE pentru recuperare si reciclare . Producatorii sa plateasca o taxa anuala pentru colectarea si reciclarea in conditii de siguranta a deseurilor provenite din produse electrice.

Toate statele membre ale Uniunii Europene au obligatia de a reduce cantitatea de DEEE depozitate in depozitele de deseuri . Spatiile de depozitare de deseuri disponibile in Romania si Europa este in continua scadere, si Directiva DEEE isi propune sa reduca cantitatea de produse electrice trimise la depozitele de deseuri si de a asigura ca orice produse reciclabile DEEE sunt colectate si reutilizate.

Utilizatorii finali ai produslor electronice au un rol important in a ajuta imbunatatirea recuperarii DEEE . Acum sunt selectate produse electrice si electronice, aceste produse nu ar trebui să fie eliminate , ca parte a deseurilor menajere, ci mai degraba ar trebui să fie colectate separat pentru recuperare si reciclare .

Pentru informatii despre cum puteti recicla produsele NiCOTEN , accesati:

Pliant Informare Utilizatori EEE_RoRec