Vreau sa va enumar cateva motive pentru care noi, cei din echipa NiCOTEN, am ales tigara electronica in detrimentul tigarilor traditionale!

– Senzatia este aceeasi cu cea pe care o aveam cand fumam. Ticul de a fuma este inlocuit cu vapatul, inhalez abur si il si elimin, acelasi procedeu ca la tigara clasica. Avantajul este ca nu imi mai fac griji ca nu am foc sa-mi aprind tigara!

– Cantitatea de nicotina ce mi-o oferea tigara traditionala este satisfacuta de catre e-lichid!

– Lichidul NiCOTEN este testat si nu se afla intr-o clasa de risc, ceea ce ma face sa utilizez tigara electronica in siguranta in comparatie cu tigara clasica ce contine peste 4000 de substante.

–  Vapatul nu provoaca fumat pasiv, deci cei din jurul meu sunt in siguranta in preajma mea.

– Gestul meu de a tine geamurile deschise tot timpul, de a mesteca guma dispare deoarece vaporii emanati de tigara electronica dispar in cateva secunde si sunt inodori.

– Papilele gustative si mirosul si-au revenit, acum pot savura adevaratul gust si miros al mancarii.

– Plamanii mei isi revin dupa ani de fumat, fapt dovedit de radiografii.

– Economisesc 70% din banii pe care ii dadeam inainte pe tigari.

– Pot utiliza tigara electronica oriunde vreau si cand vreau.

– Prietenii mei au reusit, fie sa inlocuiasca tigarile traditionale cu o forma mai sanatoasa, fie au renuntat de tot la fumat cu ajutorul tigarilor electronice si se declara multumiti.

– Nu ma plictisesc niciodata de gustul lichidului deoarece NiCOTEN are o gama larga de arome.

– Pentru ca imi doresc sa traiesc mult, iar aceasta dorinta ma face sa adopt un stil de viata mai sanatos. Sanatatea mea este nepretuita!

Motivul vostru care este? De ce ati ales tigara electronica?