Dupa cum v-am obisnuit in toti acesti 5 ani de cand NiCOTEN este alaturi de voi incercam in fiecare clipa sa oferim cele mai bune servicii si cele mai bune produse clientilor nostrii.

Daca in zona de produse mai sunt probleme pentru ca nu reusim din pacate sa aducem tigara electronica perfecta….. cu toate ca incercam:)

In zona de servicii sales si after sales suntem obligati sa oferim clientilor nostrii cele mai bune servicii: garantie, accesibilitate achizitie produse, modalitati de plata, indrumare inainte si dupa achizitia produselor, informare asupra tuturor aspectelor utilizarii unor astfel de dispozitive, livrare eficienta, respectarea legislatiei in vigoare in desfasurarea activitatii noastre, respectul pentru mediu inconjurator, verificarea si testarea tuturor produselor inainte de a ajunge la voi.

Astazi vreau sa ne indreptam atentia la modalitatea de verificarea produselor achizitionate. Dupa cum stiti deja NiCOTEN este primul si singurul brand de tigari electronice din Romania, acest lucru este important pentru noi dar aduce cu sine si o mare responsabilitate. De ce responsabilitate ? E simplu avand numele trecut pe produse putem fi identificati imediat de clientii nostrii si daca nu reusim sa oferim produse/servicii la nivelul asteptarii acestora si la nivelul la care ne-am angajat sa le oferim vom fi „taxati” imediat. Este o responsabilitate asumata si pentru asta incercam in fiecare zi sa „oferim” cat mai putine „situatii” in care clientii nostrii sa aiba feedback negativ raportat la produsele noastre, feedback care poate zdruncina serios brandul nostru.

De astazi oferim posibilitatea tututror clientilor nostrii care achizitioneaza Kit-uri Nicoten sa verifice daca produsele achizitionate sunt produse originale. NU NE PROPUNEM sa facem decat un singur lucru: SA INFORMAM CLIENTUL CA A ACHIZITIONAT UN PRODUS NICOTEN. Incercam prin aceasta sa ne protejam investitia si munca de peste 5 ani in acest brand.

Pe fiecare Kit NiCOTEN este o holograma, pe fiecare holograma este un COD, acel COD este elementul pe care noi il verificam pentru a confirma ca acel produs apartine brand-ului NiCOTEN.

Pentru orice alte detalii colegii mei va stau la dispozitie, aveti posibilitatea sa ii contactati pe pagina noastra de contact.

Speram ca prin acest nou instrument am mai adaugat un serviciu important produselor noastre si va asiguram ca incercam in fiecare moment sa fim alaturi de clientii nostrii.