Sunteti fumator de peste un pachet de tigari traditionale pe zi? In cazul acesta, modelul de tigari electronice potrivit pentru dumneavoastra este cel Nicoten EVO!
De ce? Pentru ca aveti doi acumulatori, cat timp e unul la incarcat, il aveti pe celalalt, iar pentru o zi intreaga acestea sigur va vor fi de ajuns!
Ce contine pachetul Nicoten EVO?
  • 2 acumulatori;
  • 2 rezervoare de lichid;
  • 5 atomizoare
  • 1 incarcator USB si adaptor pentru priza;
  • 1 ghid de utilizare;
  • 1 lichid de reincarcare 10 ml
Sa le luam pe fiecare in parte pentru a avea toate informatiile:
ACUMULATORUL Nicoten EVO
Acumulatorul are o capacitate de 650 de mAh, este un acumulator cu buton care se tine apasat ori de cate ori inhalam aburul. Avand buton are un mod de protectie, apasam rapid si repetativ pe buton pana cand ledul acestuia palpaie intermitent si intra/iese din modul StandBy!
REZERVORUL Nicoten EVO
Rezervorul are o capacitate de 1.6-1.8 ml si are atomizor integrat. Incarcarea rezervorului cu lichid NiCOTEN se face astfel: desurubam partea inferioara a rezervorului si picuram lichid pe marginea interioara al acestuia astfel incat sa nu depasim tija metalica din interior (aceasta se vede cand ne uitam prin geamul rezervorului); dupa incarcare, reinsurubam baza metalica a rezervorului (baza continand si atomizorul). ATENTIE! Nu fortam insurubarea deoarece pe filete se afla doua garnituri din silicon, iar fortarea poate duce la distrugerea acestora, iar rezervorul va incepe sa curga.
ATOMIZORUL EVO
Semnele ca atomizorul s-a uzat si trebuie schimbat sunt: gust de ars, bolborosire, inhalare greoaie a abutului. Cand tigara electronica EVO ne da aceste semne noi trebuie sa: desfiletam rezervorul de la acumulator, desurubam partea inferioara al acestuia, desfiletam atomizorul din baza si il inlocuim cu unul nou. Mare atentie, in momentul in care stergem baza rezevorului, de lichid, cu un servetel doar tamponam, nu rotim deoarece riscam sa scoatem cele doua garnituri de silicon de pe filete, iar atunci, repet, lichidul din rezervor va incepe sa curga.
INCARCATORUL USB EVO + ADAPTORUL PENTRU PRIZA
Cand ledul acumulatorului EVO palpaie repetativ si intermitent, iar noi nu mai scoatem aburi, acesta trebuie incarcat. Cum facem acest lucru? Bagam adaptorul conectat cu cablul usb, in priza, desfiletam acumulatorul si il infiletam la cablu pana in momentul in care palpaie led-ul bateriei. Led-ul rosu al cablului usb arata ca acumulatorul se incarca, iar cel verde ca acesta este incarcat. La prima utilizare a acumulatorului, acesta trebuie formatat, adica descarcat complet si lasat la incarcat 8 ore, doar prima data, iar dupa aceea, incarcarea normala dureaza intre o ora si 40-50 de minute.
GHIDUL DE UTILIZARE
Acesta va ofera toate informatiile legate de tigara electronica EVO.
GARANTIA
Termenul de garantie a tigarii electronice NiCOTEN EVO este de 36 de luni de la data cumpararii. Garantia acopera acumulatorii si incarcatorul, restul componentelor fiind consumabile.
Modelul NiCOTEN EVO il gasiti si in varianta de ECOPACK EVO. Acest pachet ECOPACK EVO contine un acumulator de 650/1000 mAh, un rezervor incarporat cu un atomizor, un cablu USB EVO, un ghid de utilizare si un lichid de reincarcare la 10 ml.
Va dorim spor la vapat!
Pentru alte informatii echipa NiCOTEN va sta la dispozitie!