Ne-ar placea sa ne ajutati sa raspundem la aceasta intrebare si cu ajutorul vostru sa gasim toate explicatiile pentru revenirea la vechiul viciu.

Din cate raspunsuri am primit pana acum putem spune ca motivele sunt variate, cel mai intemeiat motiv ar fi comoditatea, putini fumatori ce decid sa isi achizitioneze o tigara electronica sunt pregatiti sa si-o asume ca pe un produs electronic!

 blog tigara

Revenind la comoditate, sa fumezi o tigara clasica este mult mai usor si nu implica nici un fel de grija, o aprinzi, o fumezi, o stingi si cam asta ar fi, pe cand daca decizi sa treci pe varianta electronica, in acest caz trebuie sa ti cont ca trebuie incarcata, in functie de cat de mult fumezi, eventual sa ai si a doua baterie de rezerva la tine, sa nu ramai in pana de curent si bineinteles consumabilele necesare(lichid de reincarcare, filtru de schimb). Totodata ne confruntam de multe ori cu dorinta fumatorilor de a avea o baterie care sa tina cat mai mult, iar ei sa fie nevoiti sa o incarce cat mai rar, din pacate, in momentul de fata, pe piata aceste dispozitive exista dar o data cu puterea lor creste si dimensiunea, altfel spus cu cat ne dorim o baterie cu o autonomie mai mare, cu atat dimensiunea ei va fi mai mare si pe cei mai multi fumatori acest lucru ii incomodeaza. Altfel spus o tigara electronica are rolul de a ne simplifica viata nu de a ne ingreuna si mai mult activitatile de zi cu zi.

Un alt motiv invocat de fumatori ar fi anturajul si o data cu grupul lor de prieteni si influentele venite din partea lor. Orice fumator de tigara clasica, probabil, pentru a se simti mai putin vinovat de viciul lui, afirma cu tarie ca tigarile electronice sunt mai nesanatoase decat cele clasice, dar daca ii intrebam de ce afirma acest lucru nu stiu sa ne raspunda. Pentru cititorii blogului nostru nu o sa ne repetam cu paralela dintre tigarile clasice si cele electronice, ci o sa va trimitem direct la articol(link).

Pana acum v-am oferit principalele doua motive invocate, dar lista continua, exista si categoria celor care deja au incercat tigara electronica dar din pacate nu si modelul cel mai bun pentru ei. In piata exista foarte multe dispozitive electronice, si mai multe lichide pentru reincarcare dar nu toate sunt de calitate si ne ajuta sa stam departe de tigari. Asta nu inseamna ca toate sunt la fel. Unele sunt mai calitative, altele mai putin, unele vin cu garantie, altele nu, cert este ca inainte de a le introduce pe toate in aceasi oala e bine sa testam cateva modele si, de ce nu, sa vorbim direct cu utilizatorii acestor dispozitive si astfel sa ne tragem concluziile asupra tuturor asteptarilor noastre.

Alt motiv pentru care fumatorii electronici se reapuca de tigari ar fi calitatea indoilenica a anumitor consumabile. Discutand despre un produs electronic si despre consumabilele aferente lui, evident ca se intampla ca acestea sa mai dea rateuri, asta nu inseamna ca toate sunt la fel. Asadar inainte sa va achizitionati o tigara electronica, asigurati-va ca faceti cea mai buna alegere, iar aici ma refer strict la firma de unde intentionati sa va achizitionati tigara electronica. Este important ca oamenii care va recomanda produsul respectiv sa dispuna de transparenta si sa va prezinte atat calitatile cat si defectele produsului achizitionat, pentru ca, din pacate, nu exista tigara perfecta ! Orice model de pe piata are atat calitati,cat si defecte, e bine sa luati in calcul aceste aspecte inainte de achizitie. Probabil ca in acesta situatie, va regasiti o parte dintre voi, cei care deja ati utilizat o tigara electronica.

In incheiere, desi nu are legatura cu tema articolului, as vrea sa combat un mit: “NU NE INGRASAM” daca renuntam la fumatul tigarilor clasice trecand pe varianta de tigara electronica electronica! Ceea ce se intampla cu adevarat cu organismul nostru este minunat, pentru noi toti cei care am fumat multi ani tigari clasice, in sfarsit ne echilibram, intregul organism detoxifiandu-se. Primul semn se simte asupra papilelor gustative si a mirosului,in apox. 48 de ore, ele incep sa simta gustul si mirosul real al alimentelor si nu numai, ulterior incepem sa ne simtim din ce in ce mai bine si fizic! Asadar, in speranta ca v-am putut oferi cateva informatii esentiale, va rugam si pe voi, cititorii nostri sa ne ajutati sa aprofundam acest articol, oferindu-ne si alte motive pe care noi nu le-am invocat inca!