Be SMART – Buy SMART – NiCOTEN SMART Kit
Am lansat de curand un nou model de tigara electronica, si speram sa venim si de data aceasta in ajutorul vostru asa cum  v-am obisnuit pana acum, cu cele mai accesibile si performante tigari electronice.
Acum este vorba de tigara electronica NICOTEN SMART, un model inedit, creat sa satisfaca o parte a fumatorilor „mai light”, adica acea categorie a fumatorilor de aprozimativ un pachet de tigari traditionale pe zi.
Tigara electronica NICOTEN SMART este un model accesibil, elegant, colorat si usor de folosit.

Kit NiCOTEN SMART

KIT-UL NICOTEN SMART contine:
– 2 acumulatori;
– 2 rezervoare de lichid;
– 1 incarcator USB si adaptor pentru priza;
– 1ghid de utilizare;
– un lichid pentru tigara electronica NICOTEN SMART
ACUMULATORUL SMART:
Acumulatorul are un buton, care trebuie apasat pentru a alimenta atomizorul din interiorul rezervorului de lichid si a vaporiza lichidul.
Pentru a putea utiliza dispozitivul, apasati butonul si inhalati aburul rezultat prin vaporizare, dar daca led-ul din spatele butonului nu se aprinde, inseamna ca, acumulatorul este in mod „standby”.
Pentru a putea trece acumulatorul in „modul de lucru” , apasati consecutiv butonul acumulatorului de 5 ori, led-ul va palpai intermitent si acumulatorul va fi gata de utilizare.
REZERVORUL DE LICHID SMART:
Rezervorul SMART, se va schimba dupa o utilizare de aproximativ o saptamana pentru fumatorii de pana la un pachet de tigari traditionale.
Inainte de utilizare, desfiletati capatul rezervorului(piesa de culoare neagra) si din sticluta cu lichid NICOTEN, umpleti rezervorul cu lichid pana la gradatia de 1.2 ml indicata pe rezervor(nu umpleti rezervorul peste gradatia de 1.3 ml), apoi insurubati capatul rezervorului si asigurati-va ca lichidul nu s-a scurs in afara rezervorului.
Infiletati rezervorul pe acumulator si prin apasarea butonului, aburul va fi eliberat prin capatul rezervorului.
INCARCAREA DISPOZITIVULUI
Asadar, cum am precizat si in prima parte a articolului, in pachet se afla si un incarcator USB cu adaptor pentru priza, in acest caz, atunci cand acumulatorul este descarcat, fie va palpai led-ul din spatele butonului, fie nu va indica nimic si prin apasarea butonului nu veti mai putea inhala(din cauza lispei de curent din acumulator).
Urmatorul pas este sa desfiletati rezervorul de pe acumulator, iar acumulatorul se va infileta cu grija in incarcatorul USB.
Apoi se va cupla cablul USB, la un port USB sau la adaptorul de 220V.
Dupa alimentarea incarcatorului, pe acesta se va observa un led de culoare rosie.
Pe timpul incarcarii, acesta va ramane rosu, iar cand acumulatorul este incarcat complet, va deveni verde.
Incarcarea de la descarcat complet pana la „full” dureaza cca. 2.5 ore;
AVANTAJELE TIGARII ELECTRONICE NICOTEN:
– Tigara NICOTEN SMART, nu contine gudron sau substante cancerigene.
– Este neinflamabila si nu presupune riscul patrunderii in organism a peste 4000 de substante chimice, continute in tigarile obisnuite.
– Nu dauneaza celor din jur si nu polueaza mediul, spre deosebire de fumatul obisnuit.
– Tigara NICOTEN SMART poate fi utilizata in majoritatea locurilor publice.
– Costul utilizarii tigarii electronice NICOTEN  SMART este cu pana la 80% mai redus decat costul fumatului obisnuit.
GARANTIA:
Termenul de garantie a tigarii electronice NICOTEN SMART este de 3 ani.
Cel mai mare termen de garantie oferit de catre un distribuitor de tigari electronice din Europa!
Garantia se acorda pentru primele 36 de luni de la data cumpararii, iar aceasta se refera doar la acumulator si incarcator(daca nu se constata defecte provocate de utilizarea improprie a dispozitivului).