NiCOTEN

Cea mai buna tigara electronica

NiCOTEN S1

12/09/2013
NiCOTEN Romania
More Health More Fun
3 ani GARANTIE !!!
NiCOTEN EVO Starter KIT
Cel mai vandut produs NiCOTEN !!!
Promo 219 Lei
Nr. 1 in Romania
Cea mai mare GARANTIE din Romania
Cele mai bune servicii SALES si AFTER SALES

NiCOTEN S1 Kit, este produsul recomandat celor care fumeaza peste un pachet de tigari traditionale pe zi. NiCOTEN S1 este format dintr-un acumulator de 650 mA si un rezervor de lichid care are integrat un atomizor. Forta de vaporizare este foarte mare, utilizatorul avand parte de foarte mult abur si o intesitate a aromei lichidului fantastica.

Pachetul NiCOTEN S1 se poate achizitiona de 2 fumatori fara probleme, daca acesti 2 fumatori trec de 2 pachete de tigari traditionale pe zi atunci noi recomandam ca pachetul sa nu fie „impartit”. Daca insa fumatorii nu depasesc 2 pachete de tigari traditionale pe zi atunci pot „impartii” kitul.

Pentru cei care isi doresc un Kit NiCOTEN S1 insa nu dispun de suma necesara achizitionarii lui le recomandam varianta Ecopack varianta economica cu care se vor putea bucura de beneficiile extraodinare ale dispozitivului NiCOTEN S1.

Autonomia acumulatorile la Kiturile NiCOTEN S1 este de peste 12 ore cumulat cu rezervorul de lichid de 2.4 ml dispozitivul va va ajuta sa scapati de tigarile traditionale.

Vom revenii cu detalii „mai tehnice” intr-un alt articol, pana atunci va dorim sa va bucurati de calitatea produselor si serviciilor NiCOTEN !”

 


Vapam linistiti ! :) Concurs NiCOTEN sep – nov 2013
Vapam linistiti ! :)
Concurs NiCOTEN sep – nov 2013

Raspunde

*

Comanda telefonic tigara electronica la 0728 844 272
Powered by .Studio
Validare varsta
Ai implinit 18 ani?

Poți intra pe acest site numai dacă declari pe propria răspundere că ai împlinit vârsta legală.