silver bronze gold mic

Pachete renunta la fumat NiCOTEN

 

Pachetele renunta la fumat sunt concepute pentru clientii care isi stabilesc o perioada in care sa renunte la tigarile traditionale utilizand tigara electronica.

Am auzit de multe ori „Cumpar acesta tigara electronica si in cateva ore, zile, luni vreau sa ma las de tot”, pentru acesti clienti NiCOTEN vine cu pachete de produse care pe langa ca le vor asigura necesarul de consumabile pentru perioada  dorita le aduc si un DISCOUNT semnificativ.

Din pacate noi nu putem sa facem minuni pentru clientii nostri, in schimb pentru cei care achizitioneaza aceste pachete ii asiguram ca in functie de nevoile lor, LE VOM SCHIMBA GRATUIT pe parcursul utilizarii tigarii electronice NiCOTEN serii de cate 5 lichide, in cazul in care cele achizitionate initial au cantitate prea mare de nicotina SAU isi doresc o alta aroma fata de cea achizitionata initial !!!

La o prima vedere achizitia initiala pare a fii semnificativa, vom calcula pe varianta de mijloc (Silver – 6 Luni Renunta la fumat) si vedem ce iese :).

Calculam la un fumator de un pachet de tigari traditionale pe zi:

– 6 luni de fumat traditional inseamna la preturile tigarilor de acum: 180 pachte (in 6 luni) x 13 lei = 2340 lei

– Pachet renunta la fumat NiCOTEN Silver:  795 lei

UAU !!! Avem cu 1545 lei (67%) cheltuiala mai mica daca imi cumpar NiCOTEN Silver si NU mai fumez tigari traditionale !!! Deci MERITA si e FOARTE ieftin !

😉