NiCOTEN

Cea mai buna tigara electronica

Pastrarea lichidului pentru tigara electronica

Lichid tigara electronica

14/04/2015

 

 

Fiind, deja, experimentati in ceea ce semnifica vaparea, noi, consumatorii, ne-am format propriile obiceiuri cu privire la ingrijirea accesoriilor pentru tigara noastra electronica, dar aveti un ritual si pentru pastrarea lichidului ?

Cu siguranta ati incercat diverse arome pe care ati dori sa le pastrati in cea mai buna stare pentru a va satisface nevoile in materie de vapat, astfel cele mai relevante recomandari sunt cele ale producatorilor. La lichidele de calitate termenul de valabilitate este de 2 ani de la data fabricatiei.

 

Lichid Glicerina Vegetala tigara electronica NiCOTEN, Diverse arome, 1,6% nicotina

Un lichid de buna calitate trebuie pastrat intr-un loc racoros si intunecat pentru a-si mentine toate proprietatile.
Este recomandat ca lichidul pentru tigara electronica sa nu il expunem la lumina, mai ales la razele soarelui deoarece acestea decoloreaza si slabesc intensitatea e-lichidului!
Depozitati lichidul departe de accesul copiilor sau al animalelor de companie ! Nicotina, chiar si in concentratii mici, nu trebuie ingerata !
Daca doriti sa pastrati lichidul pentru o perioada indelungata asigurati-va ca il depozitati in sticle si nu in bidonase, inchise la culoare. In orice forma il pastrati, evitati patrunderea aerului in acesta deoarece de fiecare data cand lichidul pentru tigara electronica intra in contact cu aerul, calitatea acestuia se degradeaza treptat. Recomandat ar fi sa optati pentru recipiente mici pentru a consuma lichidul mai repede.

In legatura cu depozitarea e-lichidului in frigider parerile vaperilor sunt impartite:

– sunt persoane ce spun ca daca depozitati lichidul in frigider acesta isi pastreaza aroma si prospetimea. Recomanda, chiar depozitarea e-lichidului in congelator.

– sunt persoane ce afirma ca pastrarea lichidului in frigider il face sa devina mai vascos iar atomizorul se arde mai repede.

Voi ati incercat depozitarea lichidului pentru tigara electronica in frigider ? Ce parere aveti ?

Avantajele vaparii utilizand tigara electronica Calatorim cu tigara electronica!
Avantajele vaparii utilizand tigara electronica
Calatorim cu tigara electronica!

Comentarii “Pastrarea lichidului pentru tigara electronica”


  1. Raspunde

    […] – Stim ca la mare este greu sa gasiti un loc racoros, insa va sfatuim sa o faceti! Recomandat este sa pastrati lichidul pentru tigara electronica intr-un loc intunecat si racoros! Mai multe detalii in articolul nostru despre: pastrarea lichidului pentru tigara electronica . […]


Raspunde

*

Comanda telefonic tigara electronica la 0728 844 272
Powered by .Studio
Validare varsta
Ai implinit 18 ani?

Poți intra pe acest site numai dacă declari pe propria răspundere că ai împlinit vârsta legală.