Astazi ne-am gandit sa analizam care ar fi avantajele vaparii utilizand tigara electronica!
  1. Costurile reduse!
Treptat, trigarile cu tutun s-au scumpit considerabil, astfel un fumator de un pachet pe zi are cheltuieli lunare de aproximativ 450 lei. Acest lucru i-a facut pe romani sa se gandeasca la renuntarea lor, desi le placea sa fumeze!
Persoanele ce au trecut de la fumatul tigarii cu tutun la vaparea tigarii electronice, au sesizat faptul ca au economisit aproximativ 70 %, costurile lunare fiind de aproximativ 100 lei!

Kit NiCOTEN VV Professional

  1. Sanatatea!
Un alt aspect ar fi faptul ca tigarile cu tutun contin peste 4000 de substante toxice ( vezi articolul Toxicitatea substantelor chimice prezente in tigarile traditionale (cu tutun) ).
In ceea ce priveste tigara electronica, oamenii sunt suspiciosi la lichidul ce contine nicotina, insa acest lucru nu trebuie sa va sperie deoarece nu este o substanta toxica!
Substantele din tigara traditionala nu se regasesc in cea electronica!
  1. Dispare mirosul neplacut!
Ce este neplacut la o tigara traditionala? Fumul! Tigara cu tutun emana, prin fum, un miros neplacut care se impregneaza atat in haine cat si in piele, chiar si respiratia noastra are de suferit!
Cu tigara electronica aceste probleme si neplaceri dispar deoarece in schimbul fumului apare aburul, vapori inodori ce dispar in cateva secunde!
  1. Ajustarea nivelului de nicotina!
In momentul in care fumati tigari cu tutun aveti stabilita o concentratie de nicotina ce nu o puteti modifica, lucru contrar la tigari electronice! In aceasta situatie va puteti ajusta nivelul de nicotina dupa preferinte si nevoi! Recomandat este sa incepeti cu un lichid ce are nivelul de nicotina potrivit nevoilor dumneavoastra, urmand pe parcurs sa il modificati, treptat, prin a-l micsora sau a-l elimina!
  1. Diversitatea!
Cine nu ar incerca ceva nou, macar din curiozitate? Lichidele pentru tigara electronica au o gama larga de arome oferindu-ne libertatea de a alege. Categorii de arome: tutun, dulci si intense, cafea, menta, fructe si bauturi!
  1. Produs ECO!
Datorita faptului ca nu arde, nu iese nici fum, lucru ce atesta faptul ca tigara electronica este un produs ecologic si nu polueaza mediul inconjurator!
Un plus este si faptul ca acumulatorii, atomizoarele si rezervele se pot recicla!
  1. Vapam oriunde!
Vapand eliberam aburi, lucru ce ne permite sa folosim tigara electronica oriunde, atat in locuri publice cat si in cele cu afis “Fumatul interzis”! De aici putem deduce si faptul ca persoanele din jurul nostru nu vor mai fi deranjate de placerea noastra de a vapa!
  1. Fumatul pasiv dispare!
Cel mai important avantaj al vaparii unei tigari electronice este acela ca fumatul pasiv inceteaza! Aburii emanati, in timp ce vapam, sunt inofensivi si nu mai punem in pericol sanatatea persoanelor din jur!
  1. Absenta riscului de a ne arde!
Datorita faptului ca tigara electronica nu arde, clar dispare riscul de a fi raniti de cei din jur sau de a incendia lucrurile ce ne inconjoara!
Ar mai fi si alte avantaje? Asteptam pareri!