Aceasta intrebare este cel mai des utilizata de catre clientii nostri interesati de o tigara electronica. Ne intalnim cu ea ori de cate ori aveam de-a face cu un client nou. Pentru a va simplifica alegerea in achizitia unei tigari electronice, incercam sa va raspundem voua tuturor celor interesati de o tigara electronica (care sa va ajute sa renuntati la fumat) si nu numai.

Incepem prin a va spune ca suntem diferiti, avem gusturi si necesitati diferite. Unora ne plac tigarile electronice mai mici, altora mai mari, unora colorate, altora simple, cu buton sau fara buton, etc.

In urma cu cativa ani,cand tigara electronica abia aparuse pe piata, era totul mult mai simplu pentru ca existau foarte putine dispozitive, drept urmare ne era mult mai usor sa alegem. Astazi exista o gama foarte variata, pornind de la cele mai mici modele, asemanatoare tigarilor clasice, continuand cu cele de dimensiune medie, cu buton sau fara, urmate de cele cu tensiune si putere variabila, afisaj electronic si terminand cu cele de dimensiuni mari si foarte mari, tancurile, care in ciuda dimensiunii isi au si ele “fanii”lor.

Bun, dar cum ramane cu partea tehnica? Nu este ok sa alegem o tigara electronica doar dupa felul in care arata, nu? Cand ne alegem un model de telefon nu ne intereseaza doar aspectul lui ci si felul in care ne va simplifica viata, utilitatea lui. Acelasi lucru se aplica si in cazul tigarilor electronice. In momentul in care decidem sa alegem o tigara electronica o facem pentru ca ne dorim sa nu mai fumam tigari clasice, ne asteptam sa ne ajute sa renuntam la fumat, in acest caz ar trebui sa ne documentam si din punct de vedere tehnic.

Nicoten, in momentul de fata, detine 3 modele: Nicoten One, Nicoten S1 si Nicoten VV, intre ele nu exista termenul de comparatie de tigara mai calitativa sau mai putin calitativa ci doar o tigara care ni se potriveste, corespunde tiparului meu de fumator sau nu. In cele ce urmeaza, pentru a nu ne repeta cititorilor blogului nostru, va trimitem la articolul ce descrie cele doua modele Nicoten One si Nicoten S1,

Ce trebuie sa stii despre tigara electronica inainte de ACHIZITIE !

Iar in cele ce urmeaza va prezentam cel de-al treilea model Nicoten VV.

Tigara electronica NiCOTEN VV Professional Starter Kit USB

Acest model se adreseaza “cunoscatorilor”fumatului electronic, datorita faptului ca acumulatorul are putere si tensiune variabile! In plus raspunde cererii atat de mari a fumatorilor electronici de a avea o tigara cu afisaj electronic. Faptul ca detine si functia PASSTHROUGH permite utilizatorilor sa fumeze in timp ce este la incarcat!

Revenind la titlul articolului, care de fapt este o intrebare, speram ca am reusit sa va raspundem celor mai multi dintre voi. In incheiere va rugam sa va documentati inaintea achizitionarii oricarui model de tigara electronica fie el Nicoten sau nu, pentru ca banii sunt importanti pentru fiecare dintre noi, decat sa ne bucuram ca am achizitionat un produs cu bani putini dar care nu isi face treaba si fumam in continuare tigari clasice, cheltuind mai mult, mai bine facem o investitie care sa merite intr-un produs calitativ care sa-si faca treaba pentru care a fost creat, sa ne ajute sa renuntam la fumat!