NiCOTEN

Cea mai buna tigara electronica

Lichidul tigarii electronice mai contine si…

14/11/2013
Polietilen glicol(PEG) este un polieter larg utilizat in industrie. Numele lui apare in general, asociat cu un numar care se refera la masa moleculara a polimerului sau oligomerului.
Structura sa chimica poate fi reprezentata ca HO-(CH2-CH2-0)n-H
Mai mult si mai mult este utilizat ca biomaterial datorita proprietatilor sale fizico-chimice. De asemenea este cunoscut ca oxid de polietilena(PEO) sau polioxietilen(POE).
Polietilen glicolul este produs prin interactiunea dintre oxid de etilena cu apa, etilen glicol sau oligometri,reactia fiind catalizata de catalizatori acizi sau de baza.
Polimerii cu greutate moleculara mica pot fi utilizati ca solventi nevolatili.
Polietilenul glicol este un lichid limpede, incolor si non-coroziv, el se mai foloseste si in industria cosmeticelor: sampoane, deodorante,creme hidratante etc. cat si intr-o serie de produse alimentare.
In tigarile electronice se combina polietilenul glicol si nicotina pentru a forma o solutie, care atunci cand este incalzita de un atomizor, produce un abur vizibil care ofera nicotina utilizatorului.
Acest produs chimic nu este toxic el este utilizat pe scara larga in industria farmaceutica mare parte din pastile au in componenta aceasta substanta.

Nicotina este …… Istoric tigari electronice
Nicotina este ……
Istoric tigari electronice

Comentarii “Lichidul tigarii electronice mai contine si…”


  1. Raspunde

    Interesant articol,daca mai scrieti ceva si depre arome sunteti cei mai tari!Este bine venit si cred,eu,ca-i va ajuta foarte tare pe cei care se tem de tigarile electronice si pretind ca cele normale sunt mai putin nocive!
    A,chiar asa,poate pe viitor faceti o paralela intre tigarile normale si cele electronice!
    Succes!Va urmaresc cu interes!


Raspunde

*

Comanda telefonic tigara electronica la 0728 844 272
Powered by .Studio
Validare varsta
Ai implinit 18 ani?

Poți intra pe acest site numai dacă declari pe propria răspundere că ai împlinit vârsta legală.