NiCOTEN

Cea mai buna tigara electronica

Noi legi, cu privire la vapare, intra in vigoare in aceasta saptamana, tigara electronica – noi reglementari

17/05/2017

Exista institutii care spun ca sunt necesare reguli pentru a descuraja oamenii sa preia obiceiul de utilizare a tigarii electronice.

Utilizatorii de tigari electronice vor fi afectati de noile restrictii, din aceasta saptamana, in baza unei noi directive care se vor opri asupra tuturor produselor de fumat.

Noua legislatie, care limiteaza puterea vapatului de lichide si reduce dimensiunea sticlelor de lichid, a fost introdusa anul trecut, insa companiile au primit 12 luni pentru a adopta modificarile.

Reprezentati ai guvernului Uniunii Europene spun ca noile reguli sunt necesare pentru a descuraja oamenii sa isi faca un obicei din vapare, in timp ce criticii sustin ca noile legi vor incuraja fumatorii sa nu treaca la utilizarea e-tigarilor.

 

Legislatia include:

Reducerea dimensiunii sticlelor de lichid pentru tigara electronica, utilizate pentru vanzarea catre clientul final

O noua dimensiune maxima de 10 ml va fi aplicata, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor mai putea cumpara in vrac, pentru a economisi bani. Acest lucru ar putea duce la cresterea preturilor.

 

Reducerea cantitatii de nicotina existenta in e-lichid

In prezent, puterea maxima permisa este de 24 mg, aceasta va scadea la 20 mg.

 

Reducerea dimensiunilor rezervoarelor si cartuselor

Rezervoarele vor fi reduse la 2 ml

 

Masuri anti-baby

Datorita popularitatii bruste a vapatului, au existat preocupari ca ar putea deveni populare in randul scolarilor. In conformitate cu noile reglementari UE, toate ambalajele  aferente e-lichidelor trebuie sa fie “anti-baby”

 

Examinarea mai mare de catre guvern

Producatorii din industrie vor fi rugati sa prezinte guvernului informatii deschise, detaliate si transparente despre produsele vandute si continutul acestora.

 

Orice comerciant cu amanuntul care nu respecta noua legilatie, de la data de 20 mai 2017, ar putea fi sactionat de catre institutiile de control.


O demonstratie rapida a nivelurilor de formaldehida produsa de o tigara electronica, o tigara traditionala si un trabuc Studiul britanic: Utilizarea tigarii electronice si boala secolului: cancerul
O demonstratie rapida a nivelurilor de formaldehida produsa de o tigara electronica, o tigara traditionala si un trabuc
Studiul britanic: Utilizarea tigarii electronice si boala secolului: cancerul

Raspunde

*

Comanda telefonic tigara electronica la 0728 844 272
Powered by .Studio
Validare varsta
Ai implinit 18 ani?

Poți intra pe acest site numai dacă declari pe propria răspundere că ai împlinit vârsta legală.