NiCOTEN

Cea mai buna tigara electronica

‘Tips’ pentru rezervoarele de lichid la Kitul NiCOTEN S1

Tips NiCOTEN S1

17/03/2014

Pentru a evita probleme cu filetele dispozitivelor noastre va facem cunoscut din nou cateva „tips-uri” pentru a prelungi viata rezervoarelor de lichid si a incarcatoarelor pentru tigara electronica NiCOTEN S1:

– Rezervorul de lichid este consumabil acesta se recomanda a fi schimbat la cca 1 luna si jumatate pentru un fumator de un pachet de tigari „traditionale” pe luna

– NU puneti in buzunarele pantalonilor tigara pentru ca sunt sanse mari ca atunci cand va asezati sa rupeti filetele (de la rezervor), daca doriti sa o puneti in buzunar folositile pe cele superioare (geaca) sau desfiletati rezervorul de pe acumulator. Puteti sa incercati si husa pentru tigara electronica.

– Cand infiletati prima oara un rezervor nou pe acumulator procesul de infiletare trebuie sa fie unul fin, daca nu prinde filetul atunci desfiletati si incercati din nou. Orice rezervor nou trebuie infiletat cu grija pentru a evita ruperea filetului.

– Daca filetul este rupt atunci prin infiletare pe acumulator sunt sanse mari sa ramana bucati de plastic in filetul acumulatorului. Daca acele bucati de plastic raman in filet si puneti acumulatorul la incarcat FILETUL incarcatorului se va rupe, in consecinta un rezervor cu filetul rupt se SCHIMBA pentru a evita deteriorarea acumulatorului si a incarcatorului.

– NU tineti in priza sau la conectat la USB-ul calculatorului incarcatorul (cablul) DECAT cand incarcati acumulatorul, dupa incarcarea acumulatorului scoateti din priza/USB calculator incarcatorul.

– NU infiletati gresit rezervorul pe acumulator sau acumulatorul pe incarcator, efectuati acesta operatiune cu grija pentru a evita infiletarea gresita si implicit ruperea filetelor.

Speram ca respectand cele de mai sus veti avea o utilizare mai lunga a produsului si costurile pe timpul utilizarii vor scadea.

 

Echipa NiCOTEN.

 

 

 

 

 

 


Ce se intampla in corpul tau cand renunti la fumat ? De ce NiCOTEN ? Si noi raspundem :
Ce se intampla in corpul tau cand renunti la fumat ?
De ce NiCOTEN ? Si noi raspundem :

Raspunde

*

Comanda telefonic tigara electronica la 0728 844 272
Powered by .Studio
Validare varsta
Ai implinit 18 ani?

Poți intra pe acest site numai dacă declari pe propria răspundere că ai împlinit vârsta legală.