NiCOTEN este primul si singurul brand de tigari electronice de pe piata romaneasca.

Faptul ca NiCOTEN este brand romanesc ofera consumatorilor garantia utilizarii unui produs testat si ofera siguranta utilizatorilor, protejandu-i de alte costuri ascunse.

NiCOTEN ofera cea mai mare garantie de pe piata, trei ani, in care utilizatorii achizitioneaza doar produse consumabile.

 

question-mark

     Cum a luat nastere NiCOTEN?

      Cautand un produs care sa inlocuiasca cu succes tigarile clasice, din dorinta de a-i proteja pe cei din jur si de a face economie la bugetul familiei, dar nu in ultimul rand preocupati de sanatatea noastra, am cautat un produs care sa ne satisfaca in primul rand pe noi si ulterior sa putem oferi un produs care sa corespunda solicitarilor dumneavoastra.

Astazi ne mandrim cu produsele noastre, avand mii de utilizatori multumiti si promitem sa nu ne oprim aici!

Parerea clientilor nostri este foarte importanta, scopul nostru este sa ajutam oamenii sa renunte la fumat, dar ne dorim sa va oferim  si o alternativa placuta.

Oferim clientilor nostri consultanta asupra utilizarii produselor noastre, raspundem celor mai variate intrebari, programe personalizate pentru renuntarea la fumat; suntem o echipa tanara si entuziasta si ne dorim sa va fim aproape.

Suntem atenti asupra solicitarilor dumneavoastra, scopul nostru fiind satisfacerea celor mai exigente gusturi!

Echipa NiCOTEN.